Vallès, nou responsable de la política municipal de Junts per Catalunya

La candidatura de l'alcalde de Sant Cugat ha rebut el suport del 87% de la militància al congrés nacional de Junts


  • Comparteix:

Josep Maria Vallès, al congrés nacional de Junts, a Calella / Foto: Junts per Sant Cugat

Josep Maria Vallès, al congrés nacional de Junts, a Calella / Foto: Junts per Sant Cugat

L'alcalde, Josep Maria Vallès, és el nou president de l'espai municipalista de Junts per Catalunya. La militància del partit, amb un 87% dels vots a favor, ha donat suport a la candidatura. Ho ha fet al congrés nacional de la formació, celebrat aquest cap de setmana a Calella, on Carles Puigdemont s'ha proclamat de nou com a president de Junts, amb una candidatura única que ha rebut el suport del 90% de la militància.

Sant Cugat és el municipi amb alcaldia de Junts més poblat. Històricament, ha estat considerat com un feu convergent, amb l'excepció del mandat passat, amb govern d'ERC, el PSC i la CUP. Josep Maria Vallès és alcalde des de les eleccions municipals de l'any passat, quan Junts va revalidar els nou regidors aconseguits el 2019; l'aritmètica plenària afavoria que aquest cop sí que pogués aixecar la vara d'alcaldia.

Per a Vallès, posar-se al capdavant de la direcció de l'espai municipalista és "un reconeixement a la feina que Junts per Sant Cugat està fent a la ciutat". Tot plegat ho veu com "una oportunitat" per "incidir en la direcció nacional del partit per fer polítiques que afavoreixen els municipis i perquè Catalunya sigui millor".

Acompanyen Vallès a l'espai municipalista noms com Natàlia Figueras, Albert Castells, Jaume Ars, Meritxell Lluís i Xavier Lluch.


Josep Maria Vallès

És una oportunitat per incidir en la direcció nacional del partit per fer polítiques que afavoreixen els municipis i perquè Catalunya sigui millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.