Segon any consecutiu sense l'envelat de Nadal

La regidora de Cultura lamentat que l'Ajuntament no pot assumir la instal·lació d'aquest espai, però avança que sí que hi haurà activitat infantil


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'envelat de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'envelat de Nadal / Foto: Cugat Mèdia

Les dificultats econòmiques que travessa l'Ajuntament es notaran, un any mes, en la programació de Nadal. Enguany tampoc no hi haurà envelat, tal com ha dit la regidora de Cultura, Núria Escamilla, aquest dilluns al ple, en resposta a una pregunta de la regidora d'En Comú Podem (ECP) Aina Balada. Escamilla, això sí, ha subratllat que hi haurà activitat infantil; la regidora de Cicles de Vida, Esther Madrona, ha completat que també hi haurà programació juvenil.

ESCOLTA-HO

Al torn de precs i preguntes del ple d'octubre, que es pot escoltar en el reproductor sobre aquestes línies, també s'hi han abordat qüestions com els canvis en la gestió del Casal de les Planes, la compaginació del descans veïnal amb la programació del Casino La Floresta i la bústia per denunciar casos de discriminació lingüística.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.