Sant Cugat s'omple de torxes recordant les víctimes del 1714

Un centenar de persones s'ha congregat en l'acte organitzat per l'Òmnium, l'ANC i el Consell per la República


  • Comparteix:

Marxa de torxes en memòria de les víctimes del 1714/ Foto: Cugat Mèdia

Marxa de torxes en memòria de les víctimes del 1714/ Foto: Cugat Mèdia

Més d'un centenar de persones s'ha congregat en la marxa de torxes que ha arrencat a la plaça de Rafael Casanova. Els participants han volgut refermar el seu compromís amb la 'llibertat i dignitat del poble'. Organitzada per Òmnium Sant Cugat, l'ANC i el Consell per la República, la marxa ha passat per la plaça de Sant Pere i el carrer Major fins a arribar a la plaça de l'U d'Octubre, on ha tingut lloc la lectura d'un manifest. En aquest sentit, assenyalant que 'res és impossible', han animat a continuar 'treballant i persistint'. Alhora, han criticat 'la repressió', 'la vulneració sistemàtica dels drets fonamentals' i la 'negació del dret legítim a l'autodeterminació' per part de l'Estat espanyol. 'No hi haurà normalitat política fins que el nostre poble pugui decidir lliurement el seu futur', han clamat.

L'acte ha culminat amb el cant d''Els segadors' i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, i altres figures polítiques de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.