Els Comuns reclamen la reobertura de les 30 places bressol tancades al maig

La moció també contempla un augment de les places de les escoles de bressol públiques


  • Comparteix:

Infants jugant en una escola bressol de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Infants jugant en una escola bressol de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Amb l'inici de curs a tocar. Els Comuns porten al ple de setembre una moció per reclamar l'obertura de les 30 places que es van tancar el passat mes de maig entre la Gargot i la Mimosa. Concretament, es van eliminar 10 places de la Llar d'infants Municipal Gargot i 20 de l'escola la Mimosa per petició de la Generalitat, que va instar a l'Ajuntament a fer reformes al pis superior de la primera i a anul·lar l'accés a la sala de psicomotricitat de la segona. En aquest sentit, des de la formació critiquen la falta d'informació sobre les obres executades i reclamen que s'emeti un informe per part de la regidoria d'Educació sobre l'estat d'aquestes.

Posant de manifest que enguany "180 famílies han quedat fora de les escoles bressol" des del partit demanen l'elaboració d'un nou mapa per cobrir totes les necessitats. Així mateix, conviden l'Ajuntament a avançar-se amb la gratuïtat d'I1, un fet que segons la regidora d'En Comú Podem, Aina Balada, és "inevitable".



Aina Balada

Les places de les escoles bressol no siguin només gratuïtes a I2 com s'estableix des de la Generalitat de Catalunya, sinó que creïem qu el'Ajuntament ha de fer un pas més i avançar-se al que creíem que serà inevitable que la Generalitat aprovi com és la gratuïtat d'I1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.