Aprovades les bases generals de les subvencions per a projectes socials

El ple ho ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups, menys les abstencions de Vox i el PP


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels projectes de Gilgal Solidari / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'un dels projectes de Gilgal Solidari / Foto: Cedida

La promoció i garantia de drets de col·lectius vulnerables així com la promoció de la igualtat i la lluita contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques són alguns dels àmbits que comprenen les bases generals per a projectes socials aprovades en el ple de juliol. Una aprovació que ha aconseguit els vots a favor del govern, En Comú Podem, la CUP i el PSC i les abstencions de Vox i el PP, que han remarcat la necessitat de tractar tots els col·lectius amb les mateixes condicions, sense prioritzar-ne cap. El consistori espera, amb aquest 'marc genèric i ampli', poder donar cabuda a les futures convocatòries per a projectes socials que busquen millorar la vida de la ciutadania.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE JULIOL




Gemma Aristoy

Destaco principlament que aquestes susbvencions hauran de fomentar projectes que estiguin enmarcats en els àmbits temàtics que promocionin la igualtat i la llutia contra les violències masclistes i LGTBI fòbiques. Promoció i garantia col·lectius vulnerables, promoció i garantia de la cohesió, convivència i diversitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.