Vox insta el ple a condemnar l'atac al fundador del partit Aleix Vidal-Quadras

La formació també demana un pla urgent d'arranjament de voreres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Aleix Vidal-Quadra / Foto: ACN (Miquel Vera)

Imatge d'arxiu d'Aleix Vidal-Quadra / Foto: ACN (Miquel Vera)

Vox demana als grups municipals que condemnin l'intent d'assassinat que va partir el fundador de la seva formació i exlíder del PP a Catalunya, Aleix Vidal-Quadras. El partit porta al ple municipal de febrer una moció en què demana aquesta condemna per al que considera 'un atemptat', després que l'exdirigent rebés un tret a la cara el novembre passat a Madrid. A més, el grup municipal també proposa la posada en marxa d'un pla d'urgència per arranjar les voreres malmeses a Sant Cugat.


Condemna

La proposta de Vox recorda que Aleix Vidal-Quadras va patir el 9 de novembre passat ferides greus a conseqüència d'un tret amb arma de foc. Els fets van tenir lloc al carrer de Núñez de Balboa de Madrid, a l'altura del número 40. Després d'estabilitzar-lo, personal del Samur va traslladar el polític, de 78 anys, a l'hospital on va ser operat de dues fractures a la mandíbula.

La Policia Nacional manté oberta la investigació per aquest intent d'assassinat, per la qual ja va detenir tres persones a Màlaga i Granada, tot i que no els considera autors materials de l'atac, però sí els vincula. Una quarta persona va ser arrestada a Colòmbia.

La moció de Vox demana que el plenari santcugatenc condemni aquests fet, que qualifica "d'atemptat" .

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ PER CONDEMNAR L'ATEMPTAT A ALEIX VIDAL-QUADRAS

Voreres

Vox porta una altra moció al ple municipal de febrer, en aquest cas per posar en marxa un pla d'urgència per arranjar totes les voreres malmeses al municipi. Segons xifra el grup municipal en el text, hi ha més de 200 voreres que requereixen amb urgència actuacions. Per a Vox, amb dues actuacions diàries per part de la brigada municipal durant tots els laborables del 2024 es pot posar al dia aquest aspecte i no suposa una despesa afegida.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ PER A L'ARRANJAMENT DE VORERES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.