L'Ajuntament estudiarà fórmules per ordenar el lloguer de temporada i les residències temporals

La moció, original de la CUP, ha prosperat amb les esmenes del govern, i els anticapitalistes s'hi han oposat perquè consideren que "s'ha desvirtuat"


  • Comparteix:

L'oficina de Novafinca a Coll Favà / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

L'oficina de Novafinca a Coll Favà / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

L'Ajuntament estudiarà les fórmules que possibilitin ordenar el lloguer de temporada i les residències temporals al municipi. El ple municipal ha donat suport a la moció de la CUP amb les esmenes del govern, que ha suprimit la majoria dels acords i part dels atesos que proposaven els anticapitalistes perquè 'ja s'està treballant en una modificació del planejament general', segons ha explicat el regidor d'Habitatge, Francesc Duch. El regidor d'ERC també ha explicat que el govern no vol que es relacioni el 'coliving' amb l'especulació ni amb Novafinca, ja que consideren que pot ser 'una fórmula d'habitatge interessant'.

ESCOLTA-HO

Davant els canvis en la moció, la CUP hi ha votat en contra en considerar que "s'ha desvirtuat". El PSC, que també havia presentat esmenes, finalment les ha retirat i ha votat en contra de la moció amb les esmenes del govern. En el mateix sentit ha anat el vot d'En Comú Podem i Vox. Així, només el PP ha fet costat al govern.

La moció aprovada també proposa refermar el compromís de l'Ajuntament per incrementar el parc d'habitatge assequible fins assolir el 10% del total. La proposta de la CUP de crear un òrgan de control i seguiment ha estat rebutjada en les esmenes del govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.