La CUP demana la dimissió de la regidora d'Educació, Carme Ardid

La formació considera que Ardid no pot ocupar el càrrec després de demanar als centres escolars no posicionar-se sobre Israel i Palestina


  • Comparteix:

La regidora d'Educació, Carme Ardid / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

La regidora d'Educació, Carme Ardid / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

La CUP demana la dimissió de la regidora d'Educació, Carme Ardid, per un acte de 'coacció generalitzat als centres educatius', 'd'abús de poder' i per 'extralimitar-se en les seves funcions' després de demanar a tots els centres de Sant Cugat que no es posicionessin en la invasió a Palestina. La formació, que ja va qüestionar la seva continuïtat després de la polèmica retirada del mural del Pins del Vallès, considera que la situació 'és insostenible' i que Ardid 'no pot seguir en el càrrec'. En un comunicat, la CUP lamenta el 'silenci per part del govern', a qui reclama explicacions.

La regidora cupaire Ariadna Sierra ha remarcat que "no és cert que Arid demani neutralitat", sinó que es "posiciona clarament a favor d'una de les parts". També ha apuntat que "sembla que Junts té aquesta forma de fer que si no es fan les coses que ells pensen, tot surt del consens que ells consideren general".

Sierra ha defensat també que el contingut dels correus enviats als centres no són "un prec". "Ardid té una posició de poder des de la qual articula un prec que els centres poden viure com una coacció", ha dit a Cugat Mèdia. Més enllà del sentit de la petició de la regidora, Sierra ha remarcat que enviar aquests correus "no entra dins de les seves responsabilitats".




Ariadna Sierra

Aquesta persona té una posició de poder des de la qual articula aquest prec que molts centres poden viure com una coacció donada la posició que té.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.