La CUP qüestiona la continuïtat d'Ardid per demanar la retirada d'un mural escolar en suport a Palestina

La formació considera que la regidora d'Educació "ha traspassat una línia vermella" per la petició a l'escola Pins i demana depurar responsabilitats


  • Comparteix:

La regidora d'Educació, Carme Ardid, durant la constitució del Consell de Joves / Foto: Ajuntament

La regidora d'Educació, Carme Ardid, durant la constitució del Consell de Joves / Foto: Ajuntament

La CUP qüestiona la continuïtat de la regidora d'Educació, Carme Ardid, i demana al govern que depuri responsabilitats pel mural en suport a Palestina retirat a l'escola Pins del Vallès a petició de l'Ajuntament. El portaveu de la formació, Marco Simarro, considera que Ardid 'ha traspassat una línia vermella' que posa en dubte 'les seves capacitats per liderar' la regidoria. En declaracions a Cugat Mèdia, Simarro ha assegurat que la petició d'Ardid al Pins és 'una falta molt greu' i mostra d'una actitud 'menyspreable i autoritària'. Per altra banda, els anticapitalistes reclamen a l'alcalde, Josep Maria Vallès, que esclareixi quin és el seu posicionament i si dona suport a la decisió d'Ardid. A les xarxes, els regidors dels comuns, Ramon Gutiérrez i Aina Balada, han expressat la seva reprovació amb una piulada a X en què lamenten l'actitud d'Ardid i asseguren que hauran de treballar 'molt dur' per defensar una educació pública i de qualitat.

En un comunicat, la CUP també assenyala que "en poc menys de mig any de mandat, la regidora Carme Ardid acomula diverses polèmiques", com les relacionades amb la cuina de l'escola la Mirada i les places de les escoles bressol. En aquest sentit, Simarro ha dit a Cugat Mèdia que la decisió presa amb el mural a favor de Palestina "és la gota que vessa el got". "Creiem que s'han donat ja prou mostres per qüestionar el lideratge polític de la regidora d'Educació, i per tant creiem que estem ja en disposició de demanar explicacions i exigir responsabilitats", ha remarcat el portaveu dels cupaires.








Marco Simarro

És una falta molt greu que un càrrec electe s'adreci a un centre dient-los el que han de fer o no. És una actitud menyspreable i autoritària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.