Vox proposa vendre la Torre Negra perquè aculli una residència de gent gran

La formació també planteja que Sant Cugat es declari 'Ciutat a favor de la vida i de la maternitat'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Vox planteja un ús per a la masia de la Torre Negra: que sigui una residència per a la gent gran. La formació ha presentat una moció per al ple de desembre que proposa que l'equipament es vengui perquè s'hi habiliti aquest servei, cosa que requeriria, segons el grup municipal, 'canviar el Pla Especial d'Assignació d'Usos de Torre Negra o, si és necessari, el PGM'. A principis de l'any passat, l'Ajuntament va comprar la Torre Negra per 2,8 milions d'euros.

Consulta aquí la moció sobre la Torre Negra

Una altra moció que Vox posarà sobre la taula serà la declaració de Sant Cugat com a 'Ciutat a favor de la vida i de la maternitat'. Això es traduiria en la creació d'un "programa de formació maternal i professional", així com d'una bossa de treball "per oferir possible sortides professionals a les mares que es trobin en situació de precarietat econòmica, risc de vulnerabilitat o exclusió social".

El text també planteja promoure un "Punt vida", un "instrument d'acollida, ajuda i informació per donar suport econòmic, social, psicològic i ginecològic per a l'acompanyament i assessorament personalitzat des del primer moment". Finalment, la moció insta l'Ajuntament a crear un programa per oferir materials de primera necessitat per als nadons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.