Pere Soler celebra la reducció en mig milió de la despesa en factures sense contracte

Els serveis de neteja, assistència domiciliària i gestió del clavegueram han quedat regularitzats en el ple d'aquest dilluns


  • Comparteix:

Pere Soler, en una imatge d'arxiu d'un ple / Foto: Ajuntament

Pere Soler, en una imatge d'arxiu d'un ple / Foto: Ajuntament

El ple municipal ha donat llum verda aquest dilluns al reconeixement extrajudicial de crèdit de contractacions irregulars, per un import de 942.990 euros repartits en 28 factures. D'aquests diners, 283.739 euros són per a Clece pel servei de neteja dels edificis municipals; 192.124 per a Veolia pel servei de subministrament i servei energètic amb manteniment; i 26.864 euros per a Sorea per la gestió de la xarxa de clavegueram. Són tres serveis que, en aquesta mateixa sessió plenària, han quedat regularitzats. Així, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, celebra que a partir del proper ple s'haurà de declarar mig milió d'euros menys en el pagament de serveis sense contracte.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ D'AQUEST PUNT

Un altre servei que Soler confia que es regularitzi aviat és el de recollida de voluminosos, actualment gestionat per Engrunes. D'acord amb la declaració de crèdit d'aquest dilluns, la fundació ha cobrat 74.211 euros. De la mateixa manera, l'equip de govern treballa per fer efectiva la concessió del servei d'atenció domiciliària, gestionat de moment per Suara, a qui l'Ajuntament ha pagat 154.341 euros per la feina feta aquest octubre.

La proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars ha prosperat amb els vots a favor dels regidors de l'equip de govern i de Junts per Sant Cugat. Els dos representants de Cs han votat en contra, tot i que el portaveu taronja, Aldo Ciprian, ha posat en valor que l'equip de govern estigui treballant per la regularització de tot plegat.

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha reivindicat la feina feta des de l'executiu, que ha de servir per "limitar a poc a poc" la despesa que es fa en serveis sense contracte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.