Pere Soler rep la validació del PSC Vallès Oest com a alcaldable

L'últim pas serà la ratificació per part del consell nacional, el 19 de novembre

Eva Candela, Alícia Romero i Pere Soler al consell / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat el 7/nov/22 per Sara Bella

El candidat a les eleccions municipals de 2023 pel PSC a Sant Cugat, Pere Soler, ha rebut, aquest dilluns, la validació oficial per part del consell de la federació Vallès Oest. El pròxim i últim pas per a la ratificació definitiva de la candidatura de Soler tindrà lloc el 19 de novembre al consell nacional dels socialistes. La federació Vallès Oest, que s'ha reunit a Sant Cugat, ha validat també les candidatures de Castellbisbal, Viladecavalls i Sant Llorenç de Savall. L'acte ha comptat amb la participació de la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, i de la diputada al Parlament i alcaldable per Terrassa, Eva Candela.

Soler s'ha mostrat agraït amb "l'escalf i el suport" de la federació i ha posat en valor la feina de l'agrupació i de la comarca, cosa que, segons ha dit, els "permet tenir una certa garantia d'èxit en les pròximes eleccions municipals". En aquest sentit, el primer tinent d'alcaldia ha recordat que "anem a totes, anem per l'alcaldia".

D'altra banda, Romero ha incidit en la importància de les eleccions municipals. "Per a nosaltres, les municipals són les eleccions més importants perquè ens permeten transformar la realitat dels nostres veïns i veïnes", ha dit. Finalment, la diputada al Parlament i alcaldable per Terrassa, Eva Candela ha fet un repàs als quatre candidats del Vallès Oest, dels quals ha destacat que "tres d'ells repeteixen", en referència a Sant Cugat, Castellbisbal i Viladecavalls; Sant Llorenç, en canvi, estrena candidat.




DECLARACIONS

Pere Soler

Jo crec que hem fet molt bona feina a l'agrupació i a la comarca, i això ens permet tenir una certa garantia d'èxit en les pròximes eleccions municipals, que com sabeu, anem a totes, i anem per l'alcaldia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Alícia Romero

Pel partit dels socialistes de Catalunya les eleccions més importants són aquestes, les locals, són les que ens permeten transformar la realitat dels nostres veïns i veïnes, i per nosaltres és un moment molt important. A més, aquestes eleccions del 2023 esperem que vagin millor que les del 2019.

Your browser doesn’t support HTML5 audio