Pere Soler rep la validació del PSC Vallès Oest com a alcaldable

L'últim pas serà la ratificació per part del consell nacional, el 19 de novembre


Temes relacionats

El PSC referma la confiança en Pere Soler com a alcaldable de Sant Cugat ( 4/oct/22)


  • Comparteix:

Eva Candela, Alícia Romero i Pere Soler al consell / Foto: Cugat Mèdia

Eva Candela, Alícia Romero i Pere Soler al consell / Foto: Cugat Mèdia

El candidat a les eleccions municipals de 2023 pel PSC a Sant Cugat, Pere Soler, ha rebut, aquest dilluns, la validació oficial per part del consell de la federació Vallès Oest. El pròxim i últim pas per a la ratificació definitiva de la candidatura de Soler tindrà lloc el 19 de novembre al consell nacional dels socialistes. La federació Vallès Oest, que s'ha reunit a Sant Cugat, ha validat també les candidatures de Castellbisbal, Viladecavalls i Sant Llorenç de Savall. L'acte ha comptat amb la participació de la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, i de la diputada al Parlament i alcaldable per Terrassa, Eva Candela.

Soler s'ha mostrat agraït amb "l'escalf i el suport" de la federació i ha posat en valor la feina de l'agrupació i de la comarca, cosa que, segons ha dit, els "permet tenir una certa garantia d'èxit en les pròximes eleccions municipals". En aquest sentit, el primer tinent d'alcaldia ha recordat que "anem a totes, anem per l'alcaldia".

D'altra banda, Romero ha incidit en la importància de les eleccions municipals. "Per a nosaltres, les municipals són les eleccions més importants perquè ens permeten transformar la realitat dels nostres veïns i veïnes", ha dit. Finalment, la diputada al Parlament i alcaldable per Terrassa, Eva Candela ha fet un repàs als quatre candidats del Vallès Oest, dels quals ha destacat que "tres d'ells repeteixen", en referència a Sant Cugat, Castellbisbal i Viladecavalls; Sant Llorenç, en canvi, estrena candidat.




Pere Soler

Jo crec que hem fet molt bona feina a l'agrupació i a la comarca, i això ens permet tenir una certa garantia d'èxit en les pròximes eleccions municipals, que com sabeu, anem a totes, i anem per l'alcaldia.

Alícia Romero

Pel partit dels socialistes de Catalunya les eleccions més importants són aquestes, les locals, són les que ens permeten transformar la realitat dels nostres veïns i veïnes, i per nosaltres és un moment molt important. A més, aquestes eleccions del 2023 esperem que vagin millor que les del 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.