La Unió acollirà els plens mentre durin les obres de remodelació de la Sala de Plens de l'ajuntament

Les actuacions per fer més gran i accessible la sala estan a punt de començar i s'allargaran fins a principis de 2023


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

Els plens municipals es muden de l'ajuntament a la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca. Les obres per reformar la sala de plens de l'edifici consistorial estan a punt de començar i han obligat a traslladar les sessions plenàries fins que acabin els treballs, a principis de l'any que ve. Segons el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, la remodelació afavorirà l'accessibilitat i ampliarà l'espai (pensant en la incorporació de dos nous regidors l'any 2027) i també s'aprofitarà per arranjar el terra, millorar l'entrada de llum natural i garantir l'eficiència energètica.

ESCOLTA-HO

El portaveu de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha lamentat que l'oposició no ha rebut prou informació relativa aquest projecte i n'ha reclamat el pressupost, així com el preu de l'habilitació de la Sala Clavé. Soler li ha respost que més endavant es detallarà tot plegat. En tot cas, al portal de Contractació Pública de la Generalitat s'indica que el pressupost previst per a les obres és de 334.687 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.