Ingla denuncia que ha rebut amenaces de mort després d'ordenar el tancament de la discoteca Drinkking

Els Mossos ja han identificat l'autor de les amenaces per les xarxes i s'ha celebrat un judici ràpid, que està pendent de sentència


  • Comparteix:

Mireia Ingla el dia del desnonament a les carpes / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mireia Ingla el dia del desnonament a les carpes / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha denunciat als Mossos d'Esquadra que ha rebut amenaces de mort per part d'una persona arran de l'ordre de tancament de la discoteca Drinkking de Sant Cugat. Segons ha fet públic aquest dimecres la mateixa alcaldessa, de seguida va denunciar els fets als Mossos, que van poder identificar l'autor, un client habitual d'aquest conegut local d'oci, i fins i tot ja s'ha celebrat el judici ràpid. Ara només queda que el jutge dicti sentència, que serà una multa econòmica. Ingla ha explicat a Cugat Mèdia que com a alcaldessa sap que rebrà moltes crítiques de la gent que no està d'acord amb les seves polítiques, però assegura que 'em resisteixo a normalitzar que algú em pugui insultar o amenaçar només pel fet que faig d’alcaldessa'.

Ingla recorda que els dies posteriors al tancament de la discoteca, que va ser el 14 de juliol, "vaig rebre molts insults, molts, i enmig dels insults vam trobar aquest missatge amb aquesta amenaça de mort, i això ens va alertar molt i vam posar la denúncia".

Respecte als insults a les xarxes socials, l'alcaldessa admet que lamentablement tots els que tenen una feina pública en rebem molts i s'hi han acostumat, però explica que potser els haurien de denunciar també per "fer net".






Mireia Ingla

Ningú es mereix que t'insultin, ningú, però el que no pot ser és que a més hi hagi amenaces de mort, i això no pot queda impune. Això s'ha de denunciar i ja hi ha hagut un judici ràpid. Que el pes de la justícia caigui sobre aquestes persones.

Mireia Ingla

Els insults, ens hem aconstumat tant que ja ni els denunciem, però ens ho podríem plantejar. Hauríem de fer net de totes aquestes persones que utilitzen les xarxes per denigrar, insultar i amenaçar. I a vegades no els donem tanta importància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.