Els afiliats de Junts per Sant Cugat ja poden triar el seu alcaldable: Brugarolas o Vallès

Entre el 30 de juny i l'1 de juliol estarà obert el període de votacions, que serà telemàtic


  • Comparteix:

Els dos candidats a les primàries de Junts són els regidors Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

Els dos candidats a les primàries de Junts són els regidors Carles Brugarolas i Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Sant Cugat escull entre aquest dijous i divendres qui serà el seu cap de llista per a les eleccions municipals del 2023. Des de les 12 de la nit d'aquest 30 de juny i les 14 h de l'1 de juliol, els afiliats al partit santcugatenc poden votar telemàticament qui volen que sigui la cara visible del partit, o bé Carles Brugarolas o bé Josep Maria Vallès. Està previst que durant la tarda del divendres se sàpiga qui és el guanyador de les primàries i qui substituirà Carmela Fortuny a la propera llista electoral.

Els candidats

Josep Maria Vallès, exdirector del 'Tot Sant Cugat', va començar la carrera política als comicis de 2019, com a número 4 de la llista que encapçalava Carmela Fortuny.

Per la seva banda, Carles Brugarolas és regidor des de 2011, primer per CiU i actualment per Junts. Ha estat en diverses ocasions el titular de les carteres d'Economia i Hisenda al consistori. A la llista de 2019 estava a l'11a posició, però va escalar-ne dues i va seure al ple arran de les renúncies de Josep Lluís Lliberia (2) i Sílvia Solanellas (10).

En les eleccions de 2019, Junts per Sant Cugat va aconseguir nou regidors, però no va poder tancar cap pacte per mantenir la vara d'alcaldia.

De tres a dos candidats

Quan va començar el procés de primàries de Junts, hi havia tres candidats: Brugarolas, Vallès i Aitor Arriaga. Aquest darrer, però, fa 15 dies va anunciar es retirava perquè havia arribat a un acord per sumar-se a la candidatura de Brugarolas.

Al marge de qui acabi liderant la proposta municipal de Junts per a les eleccions, la formació treballa perquè a la llista estiguin representades totes les sensibilitats, inclosos els tres precandidats. @122810



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.