Oriol Sánchez, nou regidor de la CUP-PC en substitució de Núria Gibert

El nou regidor cupaire s'ocuparà de les carteres de Joventut (compartida amb Alba Gordó) i Participació


  • Comparteix:

Presentació del nou regidor del grup municipal de la CUP, Oriol Sánchez, que substituex a Núria Gibert / Foto: Cugat Mèdia

Presentació del nou regidor del grup municipal de la CUP, Oriol Sánchez, que substituex a Núria Gibert / Foto: Cugat Mèdia

Oriol Sánchez serà el nou regidor de la CUP-PC, en substitució de la tinenta d'alcaldia i portaveu del grup municipal, Núria Gibert, que oficialitzarà la renúncia al càrrec dilluns vinent, al ple municipal. Així, està previst que Sánchez prengui possessió al ple de juliol, i assumirà les carteres de Joventut (compartida amb la regidora d'ERC-MES Alba Gordó) i la de Participació. Aquestes àrees, fins ara, estaven en mans del regidor Marco Simarro, que passarà a assumir les responsabilitats de Gibert: Drets Socials i Igualtat.

En declaracions als mitjans, Sánchez ha agraït a l'assemblea de la CUP la confiança i ha posat en valor la voluntat perquè el relleu "no influís en les polítiques que estem fent". "És un bon moment perquè s'han complert moltes polítiques i, a les que queden per fer, se'ls ha de donar un últim impuls", ha apuntat qui serà nou regidor de la CUP-PC.

Oriol Sánchez (Vilanova i la Geltrú, 1985) viu a Sant Cugat des de 2012. És sociòleg i analista de dades de professió i és militant de la CUP des de 2013. Ha participat d'espais de la ciutat com el Quinto de Nadal, la Festa Major Alternativa i Cal Temerari.


Oriol Sánchez

És un bon moment perquè s'han complert moltes polítiques i s'ha de donar un últim impuls a les que queden. Assumiré les polítiques Joventut i Participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.