Les mocions dels grups municipals, protagonistes a la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix

La sessió té lloc aquest dijous (18 h) i es podrà seguir a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Un moment de la junta de veïns de Valldoreix de març / Foto: EMD Valldoreix

Un moment de la junta de veïns de Valldoreix de març / Foto: EMD Valldoreix

La junta de veïns de Valldoreix es reuneix aquest dijous en una nova sessió ordinària. El plenari comença a les 18 h i posarà sobre la taula cinc mocions de grups municipals. La sessió es podrà veure en directe a www.cugat.cat i també al canal de Youtube de l'EMD.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA

Junts per Valldoreix portarà a la trobada la moció per a la protecció del Parc Natural de Collserola. Un text que ja va passar pel ple de Sant Cugat i que es va retirar per presentar una d'unitària que també recollís iniciatives de la moció alternativa que va presentar el govern.

Per la seva banda, Cs presenta una moció per impulsar la construcció d'un espai de socialització de gossos a la vila.

La CUP-PC i ERC-MES han unit esforços en un text per estudiar la viabilitat i l'ampliació de les línies del transport públic a Valldoreix, així com per demanar a l'Ajuntament l'ampliació del servei de la línia d'autobús R1. Aquests dos grups municipals, a més, també presenten un text per a la realització d'un carril bici al carrer d'Àvila.

Finalment, el PSC, la CUP-PC i ERC-MES presentaran una moció per "deixar sense efectes els acords aprovats" a la junta de veïns de gener en moció de Cs amb què es va donar llum verda a avaluar l'estat d'un habitatge okupat del passeig de la Font, així com d'altres propietats en aquesta situació. per contribuir en la creació d'un pla antiokupació a la vila. En aquella ocasió, el grup socialista es va abstenir, mentre republicans i cupaires van votar en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.