El PSC referma el suport al teixit comercial per fer front a la crisi de la Covid-19

La Federació Vallès Oest del PSC ha engegat l'oficina parlamentària per posar els càrrecs electes a disposició de la ciutadania


  • Comparteix:

La Federació Vallès Oest del PSC, de la qual forma part Sant Cugat, ha llençat un missatge de suport i acompanyament al teixit comercial, sobretot arran de l'impacte de la crisi de la Covid-19. Ho ha fet posant en marxa l'oficina parlamentària, una iniciativa amb què els socialistes posen a disposició de la ciutadania els càrrecs electes del partit a les institucions. Així, el primer tinent d'alcaldia de Sant Cugat, Pere Soler; l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez; i la diputada al Parlament i regidora a Terrassa Eva Candela han visitat aquest divendres comerciants de Sant Cugat per conèixer de primera mà les seves necessitats.

Per a Soler, també portaveu del PSC al Consell Comarcal del Vallès Occidental, tant l'Ajuntament com el seu grup sempre ha estat "al costat del comerç, sobretot per mitigar els efectes de la Covid-19. El santcugatenc ha explicat que han copsat la "preocupació" d'alguns establiments, però també "gratitud" per les polítiques empreses des del govern local.

Per a l'alcaldessa de Rubí i també diputada delegada de Comerç a la Diputació de Barcelona, és clau "engegar l'oficina parlamentària per conèixer els comerços de ben a prop". Martínez ha aprofitat la intervenció davant dels mitjans locals per felicitar l'àrea de Comerç de l'Ajuntament en tota la tasca per donar suport al teixit.

La regidora egarenca i diputada al Parlament Eva Candela creu que l'acció de l'oficina parlamentària ha de servir per "trepitjar territori" i fer arribar les propostes i solucions del PSC a tota la ciutadania. En el cas d'aquest divendres, l'acció s'ha centrat en el comerç de Sant Cugat, però també es visitaran altres municipis de la Federació Vallès Oest per conèixer altres sectors.

A la trobada també han assistit la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, i el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.