Sant Cugat s'adhereix a la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya

L'objectiu del conveni és treballar en la preservació, documentació, recerca, coneixement i difusió del patrimoni històric català


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'interior del Museu de Sant Cugat / Foto: Premsa Ajuntament (Lali Puig)

Imatge d'arxiu de l'interior del Museu de Sant Cugat / Foto: Premsa Ajuntament (Lali Puig)

El Museu de Sant Cugat, que agrupa el patrimoni arquitectònic i arqueològic de la ciutat, s'ha adherit a la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya com a membre de ple dret. Amb aquesta decisió, aprovada en el ple municipal d'aquest dilluns amb els vots a favor de tots els grups municipals i l'abstenció de la regidora no adscrita, es ratifica el conveni de col·laboració entre el Departament de Cultura, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i diferents museus locals d'arreu del país. L'objectiu del conveni és desenvolupar polítiques comunes i treballar conjuntament al voltant de la preservació, documentació, recerca coneixement i difusió de les col·leccions i del patrimoni històric català.

ESCOLTA-HO

"Volem establir una xarxa de col·laboració, poder compartir exposicions i en definitiva fer territori amb aquests museus locals", ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

El Museu de Sant Cugat, gestionat per l'Ajuntament i inscrit al Registre de Museus de Catalunya, té la seu principal al Monestir i compta amb les subseus del Celler Modernista, la Capella de Sant Domènec i l'espai de magatzem de la bòbila Campmany.


Esther Madrona

Establir una xarxa de col·laboració entre els museus, poder compartir exposicions i en definitiva fer territori amb aquests museus locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.