La regidora Munia Fernández-Jordán deixa Ciutadans

Fernández-Jordán ha iniciat els tràmits per abandonar el partit que considera "s'ha evaporat"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Munia Fernández-Jordán / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Munia Fernández-Jordán / Foto: Cugat Mèdia

La regidora Munia Fernández-Jordán ha decidit estripar el carnet de Ciutadans. Segons ha confirmat a Cugat Mèdia, ja ha iniciat els tràmits per abandonar el partit i està pendent de concretar amb el grup municipal què farà amb l'acta de regidora. Al seu perfil de Twitter, Fernández-Jordán considera que el partit 's'ha evaporat' des de la marxa d'Albert Rivera i lamenta l'absència de la formació a la manifestació del 12 d'octubre convocada per Convivencia Cívica Catalana i Cataluña Suma por España, a la qual sí van assistir membres del PP i de Vox.



Fernández-Jordán és regidora de Ciutadans des del 2015 i va ser diputada al Parlament arran de les eleccions del 2017 i fins al final de la legislatura.

Ara, abandona el partit, després que la formació hagi declinat participar a la manifestació constitucionalista del 12 d'octubre. Fernández-Jordán considera que ja no és el partit que "batalla" contra "Sánchez i la seva banda", ni representa aquells que lluiten contra "els que vulneren dia a dia la igualtat de tots".

"Des de la marxa d'Albert Rivera s'ha evaporat", afirma l'encara regidora, qui considera que "fa massa temps que aquesta lluita ja no és la que vam començar".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.