Gallardo defensa que la ZBE és 'la millor fórmula' per combatre la contaminació

El regidor ha argumentat a favor de la ZBE en resposta a un veí a l'audiència pública del ple


  • Comparteix:

El veí Xavier Vidiella s'ha queixat, aquest dilluns a l'audiència pública del ple municipal, que la implementació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) no està prou fonamentada i considera que no hi ha estudis que demostrin fins a quin punt són greus els perjudicis de la contaminació a la ciutat. Li ha respost el regidor de Mobilitat, José Gallardo, que ha defensat que la ZBE, que respon a una directiva europea, 'és la millor fórmula' per contribuir al medi ambient. Gallardo ha recordat que Sant Cugat és un dels primers municipis del país que ha implementat la mesura que només afecta un 5% dels vehicles empadronats a la ciutat.

També s'han posicionat els grups de l'oposició. El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, assegura que defensa el mateix que vidiella i ha recordat que el seu grup és l'únic que s'ha posicionat contra la ZBE. Des de Junts ha intervingut la portaveu, Carmela Fortuny, que emplaça les administracions a buscar l'equilibri entre la sostenibilitat i posar la vida fàcil a la ciutadania.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.