El Ragull Centre enfronta de nou govern i oposició

L'equip de govern ha tombat al ple una moció de Ciutadans i Junts per aturar el projecte


Temes relacionats

L'Ajuntament obre la porta a repensar el projecte del Ragull Centre (12/mai/21)

Ciutadans demana aturar el projecte del Ragull Centre per reformular-lo ( 3/mai/21)

Xoc frontal entre govern i oposició pel projecte Ragull Centre i el model urbanístic de Sant Cugat (19/abr/21)

Junts farà 'tot el que calgui' per aturar el projecte Ragull Centre (16/abr/21)

Una nova centralitat a Sant Francesc-Monestir dotarà la ciutat de 72 nous habitatges protegits ( 9/abr/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'oposició manté el seu rebuig al projecte del Ragull Centre, tal com està plantejat. Ciutadans (Cs) i Junts per Sant Cugat han presentat una moció al ple per reformular aquesta proposta urbanística, que consideren que no té en compte el model i la realitat del municipi. L'equip de govern, però, manté la seva defensa, ja que considera que és en benefici de la ciutat i per això tirarà endavant. Govern i oposició han tornat a xocar en un desacord que ha provocat de nou els retrets creuats, tot i que la moció ha quedat rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

La proposta de l'oposició passa per paralitzar el projecte i obrir-lo a la participació de les associacions de veïns i els grups municipals. També reclama que la part destinada a equipaments reverteixi de manera directa en els veïns de la zona, així abordar la problemàtica de l'habitatge amb l'execució de les promocions públiques ja projectades.

Tot plegat per corregir un projecte que, segons el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprian, sembla "que l'hagi fet algú que no té ni idea de Sant Cugat ni de què necessiten els barris de la ciutat"

Una crítica a la qual s'ha sumat el regidor de Junts Joan Puigdomènech. "No podem acceptar aquest projecte perquè trenca amb el model de ciutat que entre tots hem defensat", ha argumentat Puigdomènech.

Des del govern, però, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha defensat un projecte que considera bo per a la ciutat i que busca ajudar a fer que "la gent no hagi de marxar de Sant Cugat". És per això que ha retret l'actitud de l'oposició, a la qual ha acusat de buscar la confusió dels veïns per "crear conflicte i treure rèdit electoral".

Tot i això, Duch ha recordat que el govern està obert a repensar el projecte i parlar-ne.






Aldo Ciprian

Sembla que aquest projecte del Ragull Centre l'hagi fet algú que no té la més mínima idea de quèés Sant Cugat i què necessiten els barris de Sant Cugat.

Joan Puigdomènech

No podem acceptar aquest projecte perquè trenca amb el model de ciutat que entre tots venim defensant.

Francesc Duch

Tot i això per nosaltres són valoracions subjectives i classistes. L'únic objectiu que tenen és confondre els veïns i veïnes de Sant Cugat per crear un conflicte i treure rèdit electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.