El Bus per la Independència reclama la formació de govern en el seu pas per Sant Cugat

L'ANC ha impulsat aquesta iniciativa amb el lema 'Som el 52%', en referència al vot independentista


  • Comparteix:

Silvia Solanellas, de l'ANC, durant els parlaments a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Silvia Solanellas, de l'ANC, durant els parlaments a la plaça de l'U d'Octubre / Foto: Cugat Mèdia

Un centenar de santcugatencs s'ha acostat a la plaça de l'U d'Octubre aquest dijous per rebre el Bus per la Independència de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC). El vehicle, que va començar a circular el 9 d'abril, està serigrafiat amb imatges per reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un govern d'acord amb la voluntat expressada a les urnes.

El coordinador de l'ANC Sant Cugat, Artur Royo, ha explicat que aquesta iniciativa "és una manera de recordar la majoria que tenim al Parlament, tant en vots com en escons". Royo ha lamentat també que "després de dos mesos i mig marejant la perdiu", els polítics encara no s'hagin posat d'acord i ha assegurat que "estem esperant es formi un govern per poder implementar el que el poble de Catalunya va votar en el seu moment i que es tiri endavant la independència del nostre país".

Bus independència
El Bus de la Independència ha estat aparcat aquí durant els parlaments / Foto: Cugat Mèdia


A la trobada també hi han intervingut Sílvia Solanellas, responsable de comunicació de l'ANC, i tres representants de la societat civil. Concretament, han mostrat el seu suport a la iniciativa l'historiador Josep Maria Figueres, el director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, i la delegada territorial de Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí de la Cambra de Terrassa, Asun Rius.


Artur Royo

Porten ja dos mesos i mig marejant la perdiu, que no es posen d'acord, i que estem esperant que d'una manera ja definitiva formin un govern per poder implementar el que el poble de Catalunya va votar en el seu moment, el 14 de febrer passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.