Òmnium Cultural supera les 3.000 signatures recollides a Sant Cugat per l'amnistia

A la campanya, d'àmbit català, també s'hi han adherit diverses entitats culturals de la ciutat


  • Comparteix:

Una de les paradetes d'Òmnium per recollir signatures per l'amnistia a Sant Cugat / Foto: Òmnium Sant Cugat

Una de les paradetes d'Òmnium per recollir signatures per l'amnistia a Sant Cugat / Foto: Òmnium Sant Cugat

Òmnium Cultural ha recollit més de 3.000 signatures a Sant Cugat a favor de l'amnistia de les persones 'represaliades' pel procés independentista. A la campanya, s'hi han adherit diverses entitats locals com els Geganters de Sant Cugat, la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, la Societat Coral de La Unió Santcugatenca, els Diables de Sant Cugat, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Cal Temerari i l'Associació Amics de Pedra i Sang.

Òmnium Sant Cugat segueix recollint signatures al local de l'entitat, al carrer dels Marges número 31, els dimecres i els dijous d'11 h a 13 h i els dimarts, dimecres i divendres de 18 h a 20 h. L'adhesió com a entitat es pot fer a través de la pàgina web amnistiaara.cat.

La recollida de signatures continuarà fins al maig quan, conjuntament amb els suports rebuts arreu de Catalunya, es presentarà una petició al Congrés dels Diputats per a què aprovi la Llei d'Amnistia, que "posi fi a la repressió" de més de 3.300 persones que, assegura l'entitat, han estat "represaliades per exercir els seus drets fonamentals". Un "clam transversal per l'amnistia i l'autodeterminació" per arribar "amb tota la força a Madrid".

La darrera campanya impulsada per Òmnium, en suport a la moció per retirar la medalla d'or al rei emèrit Joan Carles I, va rebre 1.387 signatures de suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.