El PSC de Sant Cugat dóna suport a la proposta d'un confinament de l'àrea metropolitana

Els socialistes creuen que aquesta mesura evitaria la concentració de molta gent en una sola comarca tan densa com el Barcelonès

Els socialistes santcugatencs reclamen un confinament perimetral metropolità / Foto: Cedida

Política

Publicat el 11/abr/21 per Joan Garcia

El PSC de Sant Cugat dóna suport al confinament perimetral en l'àmbit metropolità que va proposar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al qual li dona suport la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i d'altres alcaldes de ciutats metropolitanes com Badalona, Viladecans o Cornellà. Els socialistes santcugatencs argumenten que 'el confinament metropolità ajudaria que la ciutadania no es concentrés en una comarca de molta densitat com és el Barcelonès i evités més contagis', en paraules del seu secretari de política municipal, Francesc Aguilà.

Els socialistes de Sant Cugat no estan d'acord amb l'actual confinament comarcal igual a tot Catalunya decretat pel govern de la Generalitat i el PROCICAT. El PSC local se suma així a la reivindicació feta per diferents alcaldes i alcaldesses de l'àrea metropolitana, que demanen que el confinament en aquesta zona agrupi els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.