L'Ajuntament de Sant Cugat planteja constituir una teleoperadora per garantir la cobertura a tots els barris

Des del govern asseguren que pressionen les companyies de telefonia perquè millorin la connectivitat en alguns "punts cecs" de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Ajuntament és conscient que hi ha 'punts cecs' en alguns barris de Sant Cugat on hi ha problemes de cobertura i no descarta constituir una teleoperadora pròpia, 'si no hi hagués més remei', per garantir la connectivitat a tota la ciutat. Ho ha explicat la tinenta d'alcaldia de Bon Govern i Transparència, Lourdes Llorente, que ha assegurat que des del consistori estan pressionant a les companyies privades per ampliar i millorar la xarxa d'antenes. Llorente contestava a les preocupacions que ha expressat a l'audiència pública del ple el veí de Can Cortés Borja Aitor Arriaga, que ha alertat dels 'greus problemes' de cobertura al barri i demanava que l'Ajuntament hi instal·lés una antena, un fet que correspon, segons Llorente, a les operadores privades que han d'arribar a acords amb el veïnat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.