Picornell relata al Suprem que el 20-S hi havia un 'ambient festiu' davant d'Economia

El senador santcugatenc ha estat proposat per les defenses de Junqueras i Romeva


  • Comparteix:

Picornell durant la declaració al Tribunal Suprem / Foto: Cedida

Picornell durant la declaració al Tribunal Suprem / Foto: Cedida

El santcugatenc i senador d'ERC Bernat Picornell ha declarat aquest dijous al Tribunal Suprem que el 20 de setembre hi va haver un 'ambient festiu' davant la conselleria d'Economia. Picornell, proposat com a testimoni per les defenses d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, ha afirmat que 'la gent cantava, feia castells i tenia una actitud festiva encara que fos reivindicativa'. El senador també ha explicat que 'Junqueras va venir al departament' i que 'es va dirigir a la gent a la porta, i va parlar de democràcia i de llibertat'.

Durant els poc més de 10 minuts que ha durat la seva declaració, Picornell també ha relatat que 'hi va haver dos guàrdies civils tot el dia a la porta' i que 'voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana van muntar un passadís', pel qual ha assegurat que els treballadors de la conselleria 'entraven i sortien sense problemes'.

En declaracions a Cugat.cat, Picornell ha precisat que 'davant el relat de rebel·lió de la fiscalia', ha volgut explicar què va veure aquell dia quan va ser a la concentració.


Bernat Picornell

Davant el relat que intenta imposar la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat, nosaltres hem anat a explicar que l'ambient va ser festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.