Sant Cugat tindrà més policia al carrer després de modificar el calendari dels agents


  • Comparteix:

Agents de la Policia Local, a la plaça de la Vila / Foto: Localpres

Agents de la Policia Local, a la plaça de la Vila / Foto: Localpres

El ple ha aprovat per unanimitat reestructurar el calendari laboral de la Policia Local per oferir una major presència d'agents al carrer i més hores de patrullatge. La mesura és fruit de les negociacions entre el consistori i els sindicats del cos policial per a la modificació del calendari laboral dels agents. La regidora de Recursos Humans, Esther Salat, ha explicat que s'han modificat els quadrants d'hores perquè el patrullatge no quedi afectat per les hores acumulades dels agents i que d'aquesta manera es puguin 'garantir 1.505 hores de presència policial efectiva'.

ESCOLTA-HO

Tot i la votació favorable, el portaveu municipal del PSC, Pere Soler, ha lamentat que no hi hagi hagut 'planificació d'augment de la plantilla per revertir les properes jubilacions', així com tampoc una previsió de cara al futur per 'revertir baixes i fer un acompanyament de la plantilla'.

Respecte a aquesta qüestió, també ha quedat aprovat el complement retributiu no fix vinculat la realització de tasques de suport policial (USP), fixat en 720'68 euros mensuals. Aquesta votació ha comptat amb l'abstenció del PP.










Esther Salat

Totes aquestes hores s'acumulaven en romanents i això feia que s'acumulessin hores que complicaven el servei i la presència de les patrulles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.