El PSC vol que l'equip de govern es desmarqui d'un acte que portarà Jordi Pujol a Sant Cugat

Els socialistes lamenten que l'Ajuntament sigui col·laborador de l'entitat organitzadora


  • Comparteix:

L'expresident Pujol en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'expresident Pujol en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

El PSC critica que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol visiti Sant Cugat dimecres per oferir una xerrada organitzada per Amics de la Unesco Sant Cugat - Valldoreix. Els socialistes lamenten sobretot que l'Ajuntament sigui col·laborador d'aquesta entitat i exigeix que l'equip de govern 'no doni cobertura ni col·labori' en l'acte. El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, creu que 'ara seria un bon moment de tornar a demostrar que la ciutat i l'equip de govern no volem saber res ni de la corrupció ni de l'expresident corrupte'.

Els socialistes consideren que l'entitat organitzadora 'banalitza la figura de Pujol', la qual representa 'una part de la decadència del sistema, una persona i una família que va enganyar i es va aprofitar de Catalunya'. Soler subratlla i lamenta que Sant Cugat, des de l'equip de govern i des del PDeCAT, procura desmarcar-se dels lligams amb el finançament il·legal de CDC. Per aquest motiu, espera que al ple d'aquest dilluns l'executiu municipal doni explicacions del 'nivell de cobertura de l'esdeveniment per part de l'Ajuntament', així com que el rebutgi explícitament.

La xerrada està prevista per dimecres a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). El tema de la ponència és 'El canvi en aquests 60 anys de Barcelona i Sant Cugat'.


Pere Soler

Quan un ajuntament dona suport a una entitat no és carta blanca. S'ha de preocupar del tipus d'actes que organitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.