La CUP-PC vol que el ple doni suport a Tamaria i Adrià Carrasco


  • Comparteix:

Adrià Carrasco i Tamara Carrasco, encausats per rebel·lió i terrorisme / Fotos: ACN

Adrià Carrasco i Tamara Carrasco, encausats per rebel·lió i terrorisme / Fotos: ACN

La CUP-PC defensarà una moció al ple de dilluns perquè Sant Cugat se sumi a la defensa dels drets dels membres dels CDR d'Esplugues de Llobregat Adrià Carrasco i de Viladecans Tamara Carrasco. Ambdós estan acusats de rebel·lió i terrorisme. El primer ha fugit a Brusel·les i ha acusat l'Estat espanyol d'utilitzar-lo 'com a cap de turc'.

Els antisistema volen que l'Ajuntament treballi 'per defensar la protesta, les mobilitzacions, la desobediència civil pacífica, resistent i no violenta com a forma d'acció política legítima'. La CUP-PC volen instar la fiscalia a retirar els càrrecs contra els encausats i demana a la resta de grups a donar suport a la campanya 'Adri, et volem a casa'.

Els independentistes rebutgen 'els escorcolls i la pressió policial' a la qual es veuen exposats, asseguren, els familiars dels encausats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.