La 4a Marxa de Torxes torna aquest dilluns per obrir els actes de l'Onze de Setembre a Sant Cugat


Temes relacionats

La 3a Marxa de Torxes aplega centenars de persones al crit de 'volem votar' (10/set/17)


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Foto: Òmnium Cultural

Cartell de la proposta / Foto: Òmnium Cultural

La 4a Marxa de Torxes, organitzada per la delegació local d'Òmnium Cultural, donarà el tret de sortida aquest dilluns als actes de la Diada a Sant Cugat. El recorregut arrencarà a dos quarts de nou del vespre des de la plaça de Rafael Casanova i acabarà al voltant de dos quarts de deu a la plaça d'Octavià, on es llegirà el manifest en memòria de les víctimes de 1714.

Òmnium Cultural posarà una parada a la plaça de Rafael Casanova on es podran adquirir les torxes abans de la sortida. La marxa recorrerà el passeig de la Creu, el carrer de Sant Domènec, la plaça de Sant Pere i el carrer Major per arribar finalment a la plaça d'Octavià. El president d'Òmnium Cultural Sant Cugat, Lluís Bonet, ha explicat a Cugat.cat que enguany la marxa també es fa en homenatge als 'Jordis' i als consellers empresonats i 'exiliats'.

Lluís Bonet

Es fa extensiu a totes aquelles persones que estan lluitant per defensar els drets nacionals d'aquest país. Es pensa molt en Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, els conselleres empresonats i els exiliats.


Amb l'acte, l'entitat vol reivindicar 'el respecte per la llibertat dels pobles i el reconeixement ple dels drets dels ciutadans, sense discriminació de persones per motiu de raça, llengua o religió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.