L'ANC portarà tres autobusos plens a la concentració pel referèndum d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Més de 150 santcugatencs participaran, a través del servei d'autobusos que ha facilitat la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), a l'acte de suport al referèndum que tindrà lloc a les fonts de Montjuïc. Els tres autobusos contractats sortiran de la plaça de Victòria dels Àngels a un quart d'onze del matí.

La concentració començarà a les dotze del migdia i està convocada per l'ANC, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Òmnium Cultural. La trobada vol demostrar que 'els catalans votarem digui el que digui, faci el que faci el govern espanyol'.

Més suport al procés
Aquest dilluns l'ANC posarà a disposició un autobús per assistir a l'acte de suport als investigats per desobediència i prevaricació per permetre un debat sobre el referèndum al Parlament. La trobada tindrà lloc a dos quarts del nou del matí davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i el bus sortirà a tres quarts de vuit des de la plaça de Victòria dels Àngels. Els tiquets costen cinc euros cadascun i per apuntar-s'hi cal enviar un correu a scxi.anc@gmail.com.

Amb aquest acte es pretén fer costat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i als membres de la mesa Anna Simó, Lluís Coromines, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.