ICV engega avui la reconversió del local en un espai obert a la ciutadania amb una assemblea


  • Comparteix:

Seu d'ICV el dia de la seva inauguració

Seu d'ICV el dia de la seva inauguració

ICV convoca aquest dimecres a les set de la tarda una assemblea oberta per definir el procés de transformació de la seu de la formació al carrer de Sant Jordi en un espai obert a la ciutat que aculli programació pròpia cultural, social i política. La idea és poder rebre aportacions sobre els eixos de treball del nou espai, el nom, el finançament de les despeses i els mecanismes per triar la programació i la gestió del local.

La intenció de l'agrupació ecosocialista és oferir un espai no només polític al servei de militants i simpatitzats, sinó obert a tota la ciutat. La formació considera que la manera de fer política ha canviat i això també requereix una manera diferent de relacionar-se amb la ciutadania. En concret, la seu d'ICV ja acull una biblioteca d'intercanvi de llibres i una programació de xerrades i cinema.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.