El PDeCAT critica que C's retiri dels pressupostos de l'Estat esmenes per fer projectes a Sant Cugat i Reus


  • Comparteix:

Traçat de l'AP7 al seu pas per Mira-sol

Traçat de l'AP7 al seu pas per Mira-sol

El diputat de PDeCAT al Congrés espanyol i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha acusat aquest dijous C's d'haver retirat de manera 'vergonyosa' les dues úniques esmenes que el partit taronja havia presentat per a Catalunya als pressupostos generals de l'Estat. Segons Bel, C's ha retirat 'd'amagatotis' l'esmena per fer un estudi d'impacte acústic a l'AP7 a Mira-sol, per valor de 100.000 euros. L'altra esmena era per iniciar la construcció del baixador de Bellisens a Reus, amb un cost de 300.000 euros.

Segons el sobiranista, el partit d'Albert Rivera es limita a fer de 'crossa' del PP per a l’aprovació d’aquests comptes sense 'aportar res' a Catalunya.

Ferran Bel

C's ha incorporat al pressupost esmenes d'altres territoris per imports relativament importants i per a Catalunya no sotmet ni a votació les esmenes que havia presentat


C's i les reclamacions per a l'AP7
La formació taronja va presentar a l'octubre una proposició no de llei perquè es debatessin a la comissió de Foment mesures per reduir les molèsties acústiques a l'AP7, al pas per Sant Cugat. La proposició incloïa crear un nou mapa estratègic del soroll a la via.

Sobre la proposició, el portaveu local de C's, Aldo Ciprián va afirmar a l'octubre que 'és inadmissible que els veïns de Mas Gener es vegin exposats a nivells de contaminació acústica superiors als permesos tant de dia com de nit'. Al març, els taronges santcugatencs instaven l'alcaldessa a exigir la insonorització de l'AP7 abans no es reprenguin les obres de l'enllaç amb l'A2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.