Sant Cugat demana a la Generalitat un protocol contra l'assetjament per identitat de gènere


  • Comparteix:

Minut de silenci del ple de gener en record d'Alan Montoliu

Minut de silenci del ple de gener en record d'Alan Montoliu

Sant Cugat insta la Generalitat a elaborar un protocol específic sobre l'assetjament escolar per motius d'orientació sexual o identitat de gènere. Mentre no arribi aquest document, l'Ajuntament recollirà les necessitats que facin arribar els consells escolars per oferir suport als centres educatius. La mesura és fruit d'una moció institucional a partir d'un text original de C's.

ESCOLTA-HO

La regidora del partit Munia Fernández-Jordán ha posat en valor la voluntat del consistori de treballar per aquesta causa.

Munia Fernández-Jordán

Aquest Ajuntament té el valor de posar sobre la taula una qüestió de primera magnitud, poc coneguda i intolerable. Cal donar una resposta a homes i dones que al segle XXI se senten discriminats.


La moció institucional arriba després que al darrer ple s'aprovés una moció de condol per la mort d'Alan Montoliu i de condemna a la transfòbia. El contingut de la moció es farà arribar als consells escolars i a l'Associació de Famílies de Menors Transsexuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.