ICV-EUiA demana aturar el projecte Grau-Garriga i repensar a què es dedica Can Quitèria


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Jordi Casas, davant de Can Quitèria

Roser Casamitjana i Jordi Casas, davant de Can Quitèria

ICV-EUiA demana a l'equip de govern que aturi el projecte per instal·lar el Centre-Grau Garriga d'Art Tèxtil a la masia de Can Quitèria i que es busqui un altre ús a aquest equipament municipal. Els ecosocialistes auguren que el centre tindria 'un aprofitament mínim' i lamenten la manca de transparència del govern local amb el projecte.

L'equip de govern ja ha adjudicat les obres de reforma de Can Quitèria, que disposa de 600.000 euros de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per destinar aquest equipament i la Casa Aymat a l'obra de Grau-Garriga. ICV-EUiA no veu amb bons ulls el projecte i es pregunta, entre altres coses, quanta gent visitarà l'espai quan obri les portes. El membre d'ICV Jordi Casas ha formulat diverses qüestions a l'equip de govern.

Jordi Casas

Quanta gent va a veure exposicions de tapís? Quines negociacions s'han fet amb la família Grau-Garriga?


La demanda d'ICV-EUiA forma part d'una moció que es presentarà al proper ple municipal. En el text, els ecosocialistes demanen a l'equip de govern que informi i posi a discussió pública el futur d'edificis municipals com l'antic ajuntament, el Celler Modernista, els baixos de la plaça del Rei i la Casa Jaumandreu. ICV-EUiA demana que la informació inclogui la situació actual dels equipaments i, si existeixen, els projectes als quals es volen dedicar.

En aquest sentit, Casas ha criticat la manca de transparència i de planificació de l'equip de govern, malgrat els diversos plans municipals.

Jordi Casas

Fa la impressió que l'equip de govern pren les decisions per qüestions conjunturals en lloc de fer-ho per una planificació.


Les explicacions que haurien de donar des de l'equip de govern serien independents, segons ICV-EUiA, de l'elaboració d'un pla d'equipaments aquest any aprovada pel ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.