El PP vol el rebuig del ple a l'increment en la tarifa de l'aigua

L'increment es va aprovar a l'AMB / Foto: Gencat

Política

Publicat el 30/gen/15 per Anna González

El grup municipal del PP presentarà una moció al ple de febrer de rebuig a l'increment d'un 4'3% en la tarifa de subministrament de l'aigua. El text també insta l'equip de govern a impulsar mesures per pal·liar aquest increment que, diu, és 'desproporcionat'.

La tarifa de subministrament d'aigua a Sant Cugat s'ha encarit amb l'inici de l'any un 4'3%, després que el plenari de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) aprovés la revisió a instàncies de la subministradora d'aigües Sorea.

L'acord va rebre el suport de CiU i el PSC, fet que el PP critica en considerar que no s'han defensat els interessos dels ciutadans. Per això, el grup municipal del PP instarà amb aquesta moció que es posin en marxa mesures per pal·liar els perjudicis d'aquest increment, com ha explicat el seu portaveu, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

Ara demanem mesures per pal·liar aquest dany als santcugatencs. La línia de l'Ajuntament ha estat incrementar impostos i taxes. Han descarregat el pes de la crisi en els ciutadans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El text de la moció subratlla que aquest increment se suma als 'elevats impostos i taxes' que CiU ha establert a Sant Cugat durant l'últim mandat.