Les obres al Torrent dels Alous preparen la carretera de Rubí per a futurs canvis

Medi Ambient

Publicat el 7/nov/07 per Mar Castro

La carretera de Rubí comença a canviar de fesomia amb les obres a tocar del Torrent dels Alous. Aquests treballs, que inclouen allargar el pas soterrat de la via, serviran com a preparació de la futura remodelació de la zona.

Després de rehabilitar el camí i el torrent dels Alous a les dues bandes de la carretera que va de Rubí a Sant Cugat, l'Incasol ha començat l'obra de construcció d'un calaix de formigó de 30 metres sota aquesta via. Els treballs han de permetre canalitzar el torrent i crear un pas de vianants que comuniqui el camí dels Alous, un passeig de 2,5 quilòmetres.

Aquestes obres també són prèvies a altres treballs per millorar la zona en un futur. Properament, s'ampliarà a dos carrils la carretera de Rubí i s'hi inclourà un passeig i carrils bicis.

A més, també permetran preparar l'espai per a les futures connexions entre el Vial Interpolar i la carretera. Les remodelacions tenen en compte la propera urbanització a Can Sant Joan, a Rubí, i l'arribada d'Ikea.

Joan Jordani és director d'àmbit de Territori de l'Ajuntament.

Joan Jordani

Les obres són prepartòries per a altres treballs. És una petita intervenció per tenir en compte els canvis a Can Sant Joan i l'arribada d'Ikea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament considera positiva aquesta obra reivindicada des de fa temps pels dos ajuntaments. Amb tot, el consistori ha obligat l'Incasol a seguir unes directrius mediambientals per evitar noves fragmentacions al territori.