Vox es presenta a Sant Cugat com 'l'únic vot útil' contra 'el separatisme' i 'els enemics de la nació'

El diputat i cap de llista de Vox per Barcelona, Ignacio Garriga, s'ha mostrat convençut que el 10-N milloraran els resultats

Eleccions Espanyoles 2019 10-N

Publicat el 7/nov/19 per Martí González

El diputat i cap de llista per Barcelona al Congrés de Vox per a les eleccions d'aquest diumenge, Ignacio Garriga, ha visitat Sant Cugat, ciutat on hi residia fins fa poc, convençut que la repetició dels comicis anirà bé al seu partit i milloraran en vots i diputats tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. Garriga ha passejat pel mercadet setmanal dels dijous i ha saludat veïns i paradistes demanant-los el vot, l'únic 'útil' contra 'el separatisme', 'el discurs progre totalitari' i 'els enemics de la nació', els PSOE i el PP.

Des de Vox consideren que aconseguiran més vots provinents principalment de l'abstenció dels comicis del 28-A, tot i que també confia que persones que van votar Cs i el PP, i fins i tot, els socialistes, canviïn l'elecció. De fet, Garriga apel·la a les famílies treballadores que 'no creien en la política' i que veuen que 'han estat traïts' pels altres partits. També ha insistit en què 'faran complir la llei' als independentistes i s'ha mostrat convençut que 'tard o d'hora', arribaran a Moncloa.

Ignacio Garriga i membres de VOX han passejat pel centre de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Ignacio Garriga i membres de Vox han passejat pel centre de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Finalment, el diputat també ha assegurat que Vox treballarà a partir del 10-N per 'l'agermanament' i per 'la convivència' entre catalans i entre espanyols que 'el separatisme ha trencat', amb la mirada posada al futur.




DECLARACIONS

Ignacio Garriga

L'únic i veritable vot útil contra el nacionalisme i el discurs 'progre' totalitari que ens impedeix dir el que volem és VOX. La gent se n'ha adonat i ho notem, quan sortim als carrers ens donen ànims i les gràcies. Estem convençuts que millorarem els resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ignacio Garriga

Totes aquelles persones de classe mitjana, famílies treballadores que veien com alguns partits abanderaven la defensa dels seus valors i preocupacions i han estat traïdes i abandonades. Estem convençuts que hi haurà una fuga molt gran del PSC i també de Cs i del PP, però sobretot vindrà de gent que no creia en la política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio