Dissabte dedicat al comerç local en la segona jornada del Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

Sant Cugat Actiu: arriba la fira empresarial i de serveis més gran (31/mai/13)


  • Comparteix:

Edició anterior de la fira / Font: Mostra Sant Cugat

Edició anterior de la fira / Font: Mostra Sant Cugat

La Mostra Sant Cugat Actiu enceta la segona jornada centrada en el comerç i els serveis. Algunes de les activitats proposades per aquest dissabte són un taller sobre com afrontar i gestionar els canvis, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Tallers culturals, portes obertes al Monestir i actuacions d'entitats locals de cultura popular són altres iniciatives que tindran lloc aquest segon dia de la mostra.

La segona jornada de la Mostra Sant Cugat Actiu pren com a protagonista el comerç local que es repartirà per les principals places de la ciutat.

Així, la plaça dels Quatre Cantons acull una mostra de comerç just i artesans, la plaça de Barcelona es converteix en una mostra gastronòmica i de vins, a la Rambla del Celler s'instal·la una mostra d'automoció, a la plaça de Sant Pere es fa un mercat de pagès i la plaça d'Octavià és l'escenari d'una mostra d'empreses i serveis.

A més, el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) organitza un taller sobre la gestió i organització dels canvis a la vida professional. La trobada, que té una durada de tres hores i cal inscripció prèvia, està dirigida als ciutadans que estiguin buscant feina.

Els més petits també tenen una cita al Sant Cugat Actiu. Conta contes, concurs de pintura sobre el rossetó del Monestir, taller de pintura, globoflèxia, taller de pintura facial i una desfilada de roba infantil són algunes de les propostes que estan pensades perquè els més menuts de la casa surtin al carrer.

La Mostra Sant Cugat Actiu finalitza aquest diumenge amb una jornada dedicada al turisme i l'oci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.