L'administrador de Chocolat Factory a Sant Cugat, Michel Laline, ha explicat d'on va sorgir la idea d'exportar aquest producte a Singapur.
MIchel Laline
Hi ha una falta de productes d'aquest tipus a Singapur. Creiem que tindrà bona acollida.
Chocolat Factory va enviar 2.000 ampolles a Singapur en un projecte previ que va servir per constatar la bona acollida del producte i tirar endavant la iniciativa.
A causa de l'absència de llacs i rius del territori, Singapur obté l'aigua potable del mar però això dificulta l'obtenció del producte. Per aquest motiu, Chocolat Factory creu que exportar aigua de Catalunya és una molt bona oportunitat per a l'empresa i per donar a conèixer el seu producte.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.