El president del gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que els restaurants de la ciutat han passat un estiu molt fluix. Segons Baeta, hi ha un ambient de preocupació entre els restauradors santcugatencs i això condiciona a no augmentar els preus dels menús.
Josep Baeta
L'estiu a Sant Cugat ha estat molt difícil i anem tots molt justos. La gent està espantada i és possible que la gent estigui espantada. Si tu apuges el preu i el del costat no, la gent marxa.
Baeta ha recordat que, tot i el consell del gremi de Restauradors de Barcelona, no es pot augmentar de manera col·lectiva els preus dels menús perquè va en contra de la llei de lliure mercat.
L'ambient general dels restaurants de la ciutat és de 'por'. Escoltem les opinions d'alguns restauradors de la ciutat.
Restauradors
No apujarem el preu perquè ens fa por. / Ara no m'interessa apujar-ho. / No ho apujarem perquè ara ja és difícil que la gent vingui. / No toquem el preu perquè perdríem clients. / El preu és un ganxo per la gent.
Els restauradors de la ciutat opten, en canvi, per apujar els preus de la carta per compensar els marges de guanys.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.