L'empresa d'alta tecnologia Konik-Tech, amb seu a Sant Cugat, i la Universitat d'Oviedo han desenvolupat un nou sistema d'anàlisi de mostres que permetrà, entre d'altres coses, millorar els controls de qualitat dels aliments. Aquest llançament servirà de prova de foc per a l'empresa santcugatenca ja que actua en un sector amb molta competència, sobretot als Estats Units.
Per a Josep Maria Gibert, director general de Konik-Tech, aquest mètode tindrà un gran impacte en les anàlisis d'aliments, begudes, medicaments, drogues així com en l'àmbit de la salut i el medi ambient.
Es tracta a més d'un mètode més ràpid, més econòmic i més senzill que donarà millors resultats. Segons el mateix Gibert, aquest projecte, que culminarà d'aquí uns mesos i després d'any de treball, serà 'revolucionari' en un sector on cada vegada hi ha més competència.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.