Sant Cugat Empresarial alerta dels impactes de l'OPA hostil de BBVA a Banc Sabadell

L'associació multisectorial adverteix que les petites i mitjanes empreses i els clients podrien patir els efectes de l'operació

Seu del Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Economia

Publicat el 10/maig per Guillem Andrés

Sant Cugat Empresarial ha manifestat la seva preocupació davant de l'Oferta Pública d'Adquisició (OPA) hostil presentada pel BBVA al Banc Sabadell. D'aquesta manera, han advertit que les petites i mitjanes empreses, així com els clients i treballadors de l'entitat bancària associada, podrien patir els impactes de l'operació. El president de l'associació, Eduard Torres, ha explicat a Cugat Mèdia que Banc Sabadell està molt vinculat a aquesta tipologia d'empreses i que, si treballen amb els dos bancs i unifiquen crèdit, els riscos es poden veure alterats.

Torres també manifesta que seria una mala notícia perdre la seu del Sabadell ubicada a Sant Cugat; una de les més importants que té l'entitat financera. Finalment, apunta que a nivell català suposaria perdre "un banc amb una implantació en el territori molt potent"

Sant Cugat Empresarial és l'associació que representa a la micro, petita, mitjana i gran empresa amb interessos i vinculacions comercials o empresarials al municipi. Alhora, exerceix d'interlocutor dels associats davant de l'Administració i altres estaments públics i privats.




DECLARACIONS

EDUARD TORRES

Si tenim el target del Banc de Sabadell centrat en la petita i mitjana empresa, això serà un ressentiment.

Your browser doesn’t support HTML5 audio