La marca santcugatenca Nuveg porta els seus productes deshidratats a Alimentaria

Hi presenta la seva tècnica de productes deshidratats d'origen vegetal per preparar diversos plats

Imatge de l'entrada a la Fira Alimentaria / Foto: ACN

Economia

Publicat el 19/març per Biel Ibáñez / Acn

L'empresa Tentorium Energy, amb fàbrica a Ulldecona i les oficines a Sant Cugat, participa aquests dies al saló Alimentaria & Hostelco a la Fira de Barcelona. Ho fa amb la seva marca Nuveg de productes vegans i, en concret, amb la seva proposta de sobres preparats de productes deshidratats vegetals, especialment pèsols i faves. Amb aquests sobres, barrejats amb aigua, es poden fer mandonguilles, pollastre al curri, hamburgueses i 'burritos'. La Fira Alimentaria, que va obrir les seves portes aquest dilluns, està dedicada a la indústria alimentaria i la presentació de productes innovadors per a l'alimentació i la restauració.

Nuveg va néixer fa 6 mesos i té les oficines logístiques a Sant Cugat. Ara mateix només comercialitza el seus productes per Internet i a l'Estat espanyol, tot i que tenen l'objectiu de créixer presencialment i vendre a més països. Amb el seu expositor a la fira Alimentaria, vol donar a conèixer la seva tècnica d'alimentació saludable, ja que els productes estan lliures de químics i adhitius, i sostenible, perquè es poden transportar sense ser refrigerats.