Ametller Origen comptarà amb cinc botigues a Sant Cugat el 2024

L'empresa té pendents dues obertures noves a la ciutat: la del Mercat Vell i una altra a Valldoreix


  • Comparteix:

Una de les tres botigues d'Ametller Origen que actualment hi ha a Sant Cugat, a l'avinguda Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

Una de les tres botigues d'Ametller Origen que actualment hi ha a Sant Cugat, a l'avinguda Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

Ametller Origen amplia la seva presència a Sant Cugat i ja treballa en dos nous establiments que estaran operatius el 2024. El primer serà l'establiment del Mercat Vell, que segons ha confirmat a Cugat Mèdia l'empresa, ho farà a finals d'aquest any. El segon s'ubicarà a Valldoreix i la inauguració està prevista per a l'any vinent. Així, Ametller Origen passarà a tenir el 2024 cinc espais a la ciutat.

Actualment, Ametller Origen disposa de tres establiments a Sant Cugat. Estan ubicats al carrer de Francesc Moragas, a l'avinguda de Cerdanyola i al carrer de Cerdanya.

La intenció és tenir enllestida la botiga del Mercat Vell abans d'acabar l'any. Aquest establiment ocuparà el 50% del mercat i vol servir per revitalitzar la zona, tot i que la proposta genera divergència d'opinions. La botiga oferirà productes frescos i fruita i verdura de collita pròpia, així com productes secs, plats cuinats, elaborats carnis i sushi.

En el cas de la botiga de Valldoreix, ja han començat també els treballs per ubicar-la al passeig de Rubí. L'empresa encara no ha concretat l'oferta que tindrà, però la intenció és obrir l'establiment l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.