Boehringer Ingelheim destina 32 mil milions d'euros en investigació per als pròxims cinc anys

Les vendes del laboratori, a més, han crescut un 9,5% i la facturació ha arribat als 11.200 milions d'euros


  • Comparteix:

Les instal·lacions de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Les instal·lacions de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha ampliat l'oferta farmacològica dels seus pacients, així com les seves línies d'investigació al llarg d'aquest primer semestre. La companyia ha destinat 25 mil milions d'euros en inversions de recerca i desenvolupament (R+D) i 7 mil milions més a noves tecnologies de producció per als pròxims cinc anys. Les vendes del laboratori, a més, han crescut un 9,5% i la facturació ha arribat als 11.200 milions d'euros.

Des de principis d'any Boehringer Ingelheim han tacat 11 acords de col·laboració per dedicar esforços a l'estudi de la medicina regenerativa, l'oncologia i la ciència de les dades, entre altres camps. L'empresa preveu realitzar vuit assajos de medicaments abans que acabi l'any amb l'objectiu de treure al mercat 15 nous productes l'any 2027.

Per als pròxims mesos, la companyia actualitzarà el Spesomilab, un tractament per als brots de psoriasi pustulosa generalitzada. També presentarà els últims resultats del JARDIANCE®, destinat a pacients amb malalties renals cròniques i llançarà al mercat novetats per als animals de companyia i el bestiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.