La 10a Jornada d'Emprenedoria posa avui Sant Cugat com a referent dels emprenedors

Està prevista la presència de prop de 600 emprenedors


Temes relacionats

Més de 500 emprenedors s'han citat a la 9a Jornada d'Emprenedoria per millorar les tècniques de venda (26/oct/17)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior / Foto: Localpres

L'evolució de la figura de l'emprenedor amb el pas del temps i l'anàlisi de factors que potencien l'activitat com les tecnologies de la informació i la comunicació són el fil conductor de la 10a Jornada d'Emprenedoria que se celebra al Teatre-Auditori aquest dijous. Per a la jornada, titulada 'Marcant tendències: present, passat i futur de l'emprenedor', s'han organitzat diferents actes: una conferència per parlar sobre l'emprenedoria al món digital, un panell empresarial per afavorir la reflexió sobre les tendències del mercat i les TIC, i una taula rodona sobre l'intercanvi internacional i una activitat de 'networking'. Està prevista la presència de prop de 600 emprenedors.

La jornada comença a les nou del matí amb la benvinguda dels representants de les administracions que l'organitzen, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Marià Galí, i l'alcaldessa, Carmela Fortuny.

El programa compta amb dues conferències centrals: 'Emprendre en un món digital: què ha canviat i què ens espera?', a càrrec de la psicòloga social Dolors Reig, i 'Des de la petita a la gran empresa: casos d'èxit de la transformació digital', sessió que impartirà el consultor estratègic de màrqueting i comerç electrònic Juan Carlos Expósito.

La jornada, que conduirà la cantant i actriu santcugatenca Nina, també comptarà amb un panell empresarial per afavorir la reflexió i el debat sobre l'adaptació dels models de negoci a les tendències del mercat i les TIC que reunirà emprenedors-empresaris representatius de diferents paradigmes organitzacionals i de negoci.

Programa:

- 9:15. Benvinguda institucional, a càrrec de Marià Galí, president de la Cambra de Terrassa, Sònia Recassens, diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, i Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat.

- 9:30. Conferència 'Emprendre en un món digital: què ha canviat i què ens espera', a càrrec de Dolors Reig.

- 11:30. Ponència 'Des de la petita a la gran empresa: casos d'èxit de la transformació digital', a càrrec de Juan Carlos Expósito.

- 12:30. Panell empresarial dedicat a l'adaptació dels models de negoci a les tendències del mercat i les TIC, presentat i moderat per Pancho Pérez, Manager Tècnic Prevenda de Comercia Global Payments de CaixaBank.

- 14:30. Després d'un aperitiu relacional, se celebrarà la sessió 'Intercanvi internacional, nova tendència per als emprenedors': la benvinguda anirà a càrrec de Ralph Diestelhort, Senior Project Advisor Entrepreneurship at EASME -Comissió Europea, Agència Executiva per a la Petita i Mitjana Empresa. Es presentaran dues experiències internacionals d'intercanvi dins el programa europeu 'Erasmus per a nous emprenedors'.

- 15:30. Espai de 'networking' internacional.

- 16:30 'Study Visit' a la Rambla de la Innovació del campus d'Esade.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.