Més de 500 emprenedors s'han citat a la 9a Jornada d'Emprenedoria per millorar les tècniques de venda


  • Comparteix:

Més de 500 emprenedors s'han reunit aquest dijous a Sant Cugat a la 9a Jornada d'Emprenedoria, una cita anual amb la voluntat de crear un espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d'empreses. Enguany la trobada s'ha tornat a enfocar en la importància de les vendes, concretament en el neuromàrqueting i el 'social selling'. Aquesta és la setena edició que se celebra a Sant Cugat que vol reivindicar la creació d'empreses com a principal element dinamitzador de l'activitat econòmica i de generació de riqueses i llocs de treball a la ciutat i al país.

Les vendes com un dels motors de l'empresa ha protagonitzat la jornada, una temàtica que ja s'ha tractat en edicions anteriors. El president de la Cambra de Comerç i Indústria i Serveis de Terrassa, Marià Galí, ha explicat el perquè.

Marià Galí

És un tema cabdal, el principi fonamental, la culminació del procés empresarial. Sense venda no hi ha èxit, amb vendes és molt probable l'èxit empresarial.


L'expert en neuromàrqueting i programació neurolingüística, Alejandro Hernández, ha estat el ponent de la conferència principal, 'Ven a la ment i no a la gent'. El també autor del llibre 'Negociar es fácil, si sabe cómo', l'obra de negociació més venuda d'un escriptor espanyol, ha donat aquests consells als emprenedors.

Alejandro Hernández

Un: estira les coses positives que diu el client. Dos: busca aliats. I tres: amb les coses negatives, fes-te el boig, intenta no posar-hi el focus.


La iniciativa també ha posat sobre la taula els reptes en el creixement de les empreses i la importància dels influencers i els youtubers per a les marques. Els assistents a la jornada han explicat a Cugat.cat què n'esperen.

Assistents

Si m'emporto alguna idea que em faci pensar, que m'inspiri per millorar el negoci ja estic content./ Jo tinc una petita empresa i espero incorporar noves tècniques, aprendre i compartir impressions./ Ganes d'aprendre i sentir altra gent parlant d'emprenedoria. Jo fa poc que ho sóc però m'ha semblat molt interessant poder participar.


La jornada forma part del BeBusiness, una plataforma per promocionar i fomentar l'emprenedoria. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquest tipus d'actes a la ciutat.

Mercè Conesa

És molt important posicionar-nos com una ciutat que facilita l'emprenedoria. A Sant Cugat tenim una població jove, molt formada i molt emprenedora.


La programció del BeBusiness també ha inclòs la trobada empresarial Converses, una tertúlia col·loqui i sopar anual de Sant Cugat Empresarial, a l'Hotel Sant Cugat. Les activitats seguiran aquest divendres amb el Newco, una nova activitat que barreja l'Open House Studio tour i conferències que es durà a terme en diferents empreses de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.